DVD Vratišinec organizira XVII. natjecanje s podzemnim hidrantima

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vratišinec organizira XVII. natjecanje s podzemnim hidrantima koje će se održati 22. kolovoza 2015. (subota) godine s početkom u 14 sati.

Natjecanje će se održati na vrhunski pripremljenom poligonu u ulici Ograda i na igralištu kod OŠ Dr. Vinka Žganca u Vratišincu.

Rok za prijavu ekipa je najkasnije do 17. kolovoza 2015. Prijava je obvezujuća i šalje se DVD-u Vratišinec putem pošte povratnicom, putem emaila ili putem telefona (Mihael Grbavec, zapovjednik – 098 9074 491 i Stjepan Kozar, predsjednik – 0989640 566). Na web stranici DVD-a Vratišinec moguće je prijaviti ekipe online te provjeriti sve informacije oko natjecanja.

Pravo na natjecanje imaju ekipe u sastavu od 5 članova, sukladno Uputama za izvođenje vježbe s uporabom podzemnog hidranta u sljedećim kategorijama: a) mladež žene (12-16 godina) b) mladež muški (12-16 godina) c) žene od 16. Godina starosti (bez podjele na A i B) d) muški od 16. Godina starosti (bez podjele na A i B).

Po starom vatrogasnom običaju domaćin će se pobrinuti za dobro i ugodno druženje uz jelo, piće i živu muziku. Svi ste dobrodošli. Uz vatrogasni pozdrav: Vatru gasi, brata spasi. DVD Vratišinec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije