Akcija skupljanja donacija za napuštene mace u “Bazi” Čakovec

Udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” po 2. put ove godine organizira akciju skupljanja hrane, pijeska i ostalih potrepština za napuštene mace. Akcija će se održati 18. srpnja u caffe baru Baza (Zrinsko Frankopanska bb, Čakovec) od 10 do 18 sati.

Ovog puta su za vas pripremili nešto više od obične akcije i druženja, pa ćete na samoj akciji moći dobiti sve informativne materijale o radu udruge, edukativne materijale o projektu USV kojeg udruga provodi, edukativne materijale o kastraciji, postati kume i kumove te postati članom udruge. Osim toga, volonteri će demonstrirati lov na divlje mačke (npr. kod sterilizacije).

Druženju će se pridružiti i štićenici udruge pa ćete imati prilike upoznati neke mace koje traže dom, a možda će baš vaše srce osvojiti. Ako i nemate mogućnosti udomljenja, dođite ih posjetiti i pomaziti jer njima i to puno znači.

Udruga trenutno skrbi za više od 60 mačaka, a novi izviru iza svakog kutka. Volonteri se trude zbrinuti što više maca sa ulice, ali im je potrebna vaša pomoć u tome. Dođite na akciju, pomozite, podružite se, naučite nešto novo i pritom postanite dio kotačića dobrote. Za svaku donaciju (neovisno o vrijednosti) dobiti ćete u znak zahvale origami macu!

Više o radu udruge možete saznati na www.sklonistedobrote.hr. Ukoliko ne možete doći na akciju, a voljni ste pomoći, donacije možete uplatiti na IBAN udruge HR0424020061100648383 s naznakom “donacija”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije