FOTO: Radionica o kreiranju projektnih prijedloga DDICP-a

>> FOTO: Radionica o kreiranju projektnih prijedloga DDICP-a

Početkom tjedna, 6. i 7. srpnja, u organizaciji Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec u prostorijama Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, održavala se dvodnevna radionica o mogućnostima financiranja iz ESI fondova i osmišljavanja projekata.

Radionica je održana u sklopu projekta Suradnjom do novih mogućnosti kojeg ujedno i provodi Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec. Projekt je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Radionica je sadržavala teorijski i praktični dio, a bila je usmjerena udrugama civilnog društva s ciljem informiranja o mogućnostima financiranja iz strukturnih fondova Europske unije.

Izvoditelj radionice je bila Regionalna razvojna agencija Međimurja REDEA koja posjeduje bogato iskustvo u području pripreme projekata, te su predavačice Ana Kralj i Petra Pavičić sudionicima prenijele svoja vrijedna iskustva i znanja o kreiranju projektnih prijedloga i izradi natječajne dokumentacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije