FOTO: Turistički cugec prevozi goste i turiste u Svetom Martinu na Muri

>> FOTO: Turistički cugec prevozi goste i turiste u Svetom Martinu

Pred nadolazeće Dane turizma u Općini Sveti Martin na Muri, koji započinju 12. srpnja, predstavljen je jedan izuzetan projekt koji obogaćuje turističku ponudu najturističkije međimurske ali i hrvatske kontinentalne općine.

Naime, Stanko Sedmak, čovjek od formata i zanata za ovu ali i kasnije prigode u svojoj je radionici u Lapšini izradio turistički vlak, kojeg su mnogi nazvali “Sedmakov cugec” i sigurno je ogroman dobitak za svetomartinski turizam, i kako kaže predsjednik svetomartinske Turističke zajednice Franjo Makovec, fantastična promocija općine i praktičan uradak kojeg turisti kojih je iz dana u dan sve više, koristiti u vožnji i upoznavanju “europskog edena“.

Sedmakov vlak na struju prema potrebama i željama prometuje na dionici Terme Sveti Martin-Sveti Martin na Muri- Mlin na Muri. U Sedmakov cugec stane 20 odraslih ljudi i 24 djece, a sigurnost je zajamčena. Dosadašnji putnici kažu kako je “Sedmakov cugec” fantastična stvar i da može skrenuti u smjeru koji turisti odaberu.

Sve informacije mogu se dobiti u Turističkoj zajednici Općine Sveti Martin na Muri, kod poduzetne i simpatične direktorice Ivane Živčec. Cugec je spreman i za odvesti mladence i svatove “na gustuvaje” ili na “najslađu noć” u Liffe Class u Termama Sveti Martin ili k Šafariću u Gornji Koncovčak na borovnicu ili malinu, Potrti kotač u Jurovčaku, Seoski turizam ili OPG Hadela, gdje ovog trenutka Vino od kupine ima najveću moć…

Sigurni smo kako će se o turističkom vlakiću u Svetom Martinu na Muri ispričati lijepe, bajkovite i ljubavne priče.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije