Članovi Društva distrofičara na susretu osoba s invaliditetom u Rijeci

>> Članovi Društva distrofičara na susretu osoba s invaliditetom u Rijeci

U subotu, 27. lipnja, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec sudjelovalo je na 19. susretu osoba s invaliditetom u Rijeci. Susretu je prisustvovalo mnoštvo sudionika iz čitave Hrvatske, a održan je u organizaciji Društva tjelesnih invalida Grada Rijeke.

Tradicionalni susret se održao na prekrasnoj plaži Kostanj, koja je posebno prilagođena osobama s invaliditetom. Iako su korisnici plaže prvenstveno osobe s teškim i težim tjelesnim oštećenjima i njihove obitelji, plaža je otvorenog tipa i dostupna svima.

Plaža Kostanj se nalazi na zapadnom dijelu Grada Rijeke i zahvaljujući svom savršenom uređenju, osobama s invaliditetom osigurava bezbrižan odmor i rehabilitaciju. Dokaz njene kvalitete također je i Plava zastava koja se na plaži vijori već šestu godinu.

Nakon okupljanja gostiju i pozdravnog govora predsjednice Društva tjelesnih invalida Grada Rijeke, Irene Ujčić Rob, započeo je kulturno-zabavni program, isprepleten muzikom, plesnim nastupima, tombolom.

Predsjednica Društva sa suradnicima održala je radni dogovor s predstavnicima Društva domaćina i još nekoliko gostujućih društava oko formiranja i registracije mreže udruga.

Mnogo gostiju iskoristilo je mogućnost kupanja i sunčanja, nažalost kratko, jer je sav trud domaćina upropastio obilni pljusak koji je prekinuo ugodno druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije