Ayurvedska kuhinja – način kuhanja za boljitak vašeg zdravlja – predavanje
Ayurvedska kuhinja racionalan je način kuhanja koji uzima u obzir nutritivne potrebe osobe bazirane na različitim tipovima konstitucije. Većina zdravstvenih problema uzrokovana je unosom nepravilne ishrane. Također, Ayurveda kategorizira hranu u tri kategorije: Satvična, Rajastična i Tamastična. Ovi tipovi hrane imaju različite utjecaje na tijelo i um.
Na predavanju možete saznati nešto o:
– prehrani za trudnice i malu djecu
– savjeti za uravnoteženu prehranu
– dobrobiti ayurvedskog kuhanja
Predavačica je Kaushani Desai – karizmatična i vrlo iskusna učiteljica, uspješno provodi radionice kuhanja diljem svijeta, autorica knjiga o kuhanju.
Ulaz je besplatan!
Radionisa se održava u ponedjeljak 29. lipnja u 18:30 sati u Čakovcu, Ulica A. Schulteissa 19 na sajmištu u prostorijama Udruge Umijeće življenja. Dodatne informacije možete dobiti na broj 0989154005.