FOTO: Članovi Društva distrofičara u Zasadbregu i Sisku

>> FOTO: Članovi Društva distrofičara u Zasadbregu i Sisku

U subotu, 13. lipnja članovi Društva distrofičara su sudjelovali na proslavi 45. godišnjice osnutka Udruge invalida rada Međimurske županije koja je održana u Zasadbregu.

Kao sastavni dio proslave održalo se i sportsko natjecanje u raznim disciplinama, a njihovi članovi su osvojili 4. mjesto u visećoj kuglani. Zahvaljujući raznolikom popratnom kulturno–zabavnom programu tokom cjelodnevnog druženja je prevladavala vesela atmosfera.

Na oduševljenje svih prisutnih, mladi su članovi Kulturno umjetničkog društva Zasadbreg svojom izvedbom tradicionalnih međimurskih plesova upotpunili proslavu. Za sve sudionike je bila organizirana zakuska i osvježenje, a druženje je u ugodnom tonu potrajalo do kasnih večernjih sati.

Članovi Društva distrofičara u Sisku

U petak, 12. lipnja Društvo distrofičara je povodom 15. tradicionalnog susreta osoba s invaliditetom Hrvatske posjetilo Sisak. Domaćin susreta bila je Udruga osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska.

U sklopu Festivala održana su razna sportska takmičenja, a svi sudionici su proveli ugodno vrijeme uz bogati kulturno – zabavni program, napitke i bogati jelovnik. Pružena je i mogućnost besplatnog mjerenja masnoće i šećera.

Članovi su razmijenili iskustva, sklapali nova poznanstva i prijateljstva. Festival se održao u okruženju utvrde Starog dijela Grada Siska te su sudionici imali priliku razgledati svjedoke nekih prošlih vremena i tako sa sobom ponijeti vrijedne uspomene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije