Svi na sajam školske trampe u Lumini centru

Ne propustite 20. lipnja sajam školske razmjene uz bogat zabavni program za cijelu obitelj – Spojite ugodno s korisnim i osvojite vrijedne nagrade Lumini Shopping centra, hipermarketa Victus Lumini, knjižare Algoritam Profil Mozaika u suradnji s partnerom Eurocomom.

Ne trebaš više šestar? Zamijeni ga setom ravnala! Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, mijenjanje nepotrebnih školskih stvari za željene predmete moguće je zahvaljujući Lumini centru na sajmu školske trampe u subotu, 20. lipnja od 15 do 19 sati.

Kako bi maksimalno uživali u ljetnim praznicima i mirno dočekali sljedeću školsku godinu, Lumini omogućuje svim vrijednim mališanima mijenjanje svega sa školskim predznakom, od gumice, ravnala, šestara, pernica, pa do udžbenika, dresova i torbi. Osim školaraca, na školsku trampu pozvani su i mame, tate, dede, bake i ostala rodbina, a osim korisne razmjene sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program.

Tako se od 11 do 14 sati spremaju kreativne radionice, a koliko ste sretne ruke možete saznati od 15 sati uz kolo sreće koji omogućuje vrijedne nagrade. Posjetitelje nagrađuje Lumini shopping centar, hipermarket Victus Lumini, knjižara Algoritam, Profil i Mozaik te njegov partner Eurocom, a od nagrada izdvajamo: bicikl, veliku dječju ljuljačku, bazen, badminton set, ronilački set, lopte, poklon pakete Victus Luminija i Algoritam Profil Mozaika.

Neće ostati zakinuti niti ljubitelji kazališta jer organizatori najavljuju i prigodnu predstavu “Od unuka do djeda i obiteljska abeceda” u 17 sati nakon čega slijedi nagradni kviz u 18 sati čiji pobjednik osvaja Lumini ljetni paket za plažu. Na ovom školskom buvljaku moći će se iskusiti i “Obiteljska čarolija” u 19 sati koja priprema upečatljivi mađioničarski nastup za cijelu obitelj.

Spojite ugodno s korisnim i ne propustite školsku trampu u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije