Express tours u Donjem Kraljevcu ostavio 40 učenika iz Rijeke

Petodnevni izlet četrdesetak učenika četvrtih razreda Osnovne škole Gelsi pretvorio se u noćnu moru, a uzrok nedaća riječkih osnovaca i njihovih učiteljica putnička je agencija Express tours iz Čakovca koja ih je u Donjem Kraljevcu pustila na cjedilu.

Naime, iako je boravak osnovaca u Međimurju prva dva dana prošao u redu, treći dan putovanja, po riječke učenike u hotel Kralj nije došao dogovoreni prijevoz te su umjesto cjelodnevnog izleta osnovci cijeli dan proboravili u hotelu, a svi pokušaji učiteljica da stupe u kontakt s vlasnikom putničke agencije ostali su bez rezultata, piše portal Novi list.

Nakon cjelodnevne potrage za organizatorom putovanja, učiteljice su shvatile da je njihov petodnevni izlet zapravo okončan te da ih Express tours nije iznevjerio samo po pitanju izleta, već i povratka u Rijeku. Ravnateljica OŠ Gelsi, Gloria Tijan, slučaj je prijavila policiji te nadležnoj inspekciji, kao i osnivaču škole, Gradu Rijeci, koji su u Donji Kraljevec poslali autobus kako bi se učenici vratili kući.

Autobus će ih dovesti u školu gdje će ostati do okončanja nastave kako roditelji ne bi zbog toga morali napuštati radna mjesta, a škola će danas cijeli slučaj prijaviti i Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije