U čakovečkom Prostoru 12. lipnja koncert s tri odlična benda

Centar za mlade Čakovec i Udruga mladih 3ff za vas predstavljaju:

Vlasta Popić (Varaždin) – Punk Rock

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend nastao u Varaždinu krajem 2007., a ozbiljnije svirati kreću početkom 2009. Od tad su izdali EP “Najjača ultimativna mašina za ubijanje” nakon kojeg su uslijedili koncerti po cijeloj regiji. Ubrzo snimaju svoj prvi studijski album “Za očnjake” koji izlazi u veljači 2012. godine. U srpnju 2014. snimaju svoj drugi studijski album “Kvadrat”.

Felon (Zg/Vž) – Americana, indie, folk

Felon je bend čija se muzika može opisati kao mješavina americane, pop-folka i indie rocka s tekstovima na hrvatskom jeziku. Od nastanka benda početkom 2011., održali su preko 50 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Iza sebe imaju “August EP” (2010.) i album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” koji je u ožujku 2011. u fizičkom obliku objavljen za etiketu Slušaj najglasnije!, a kao online-izdanje za etiketu SILOS web-magazina Popboks.

Mika Male (Zagreb) – indie rock

Gotovo pa veterani scene, osnovani već sada davne 2000. godine, Mika Male su peteročlani alternativni rock sastav intimne poetike i kompleksnih glazbenih aranžmana. Iza sebe broje 3 dugosvirajuću ploče, te bezbroj nastupa u Zagrebu i regiji. Svojim dugogodišnjim stažom na sceni i beskompromisnim pristupom glazbi privlače kao magnet novu publiku. Fanovi Nick Cavea & the Bad Seeds, The Velvet Underground, Haustora i Darka Rundeka, Tindersticksa i Dirty Three doći će na svoje.

Početak koncerta u petak, 12. lipnja je u 22 sata, a u pad je minimalna donacija od 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije