“Brzi start!” – Inkluzivni kutak za podršku mladima

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt “Brzi start!” u okviru kojeg 3. lipnja 2015. godine počinju s aktivnostima Inkluzivnog kutka.

Projekt je pokrenut u sklopu operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala” 2007. – 2013. za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda, ugovarajuće tijelo Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, od 29. prosinca 2014. do 28. prosinca 2015. godine, a njegova ukupna vrijednost je 199.884,00 kuna.

Aktivnosti Inkluzivnog kutka namijenjene su krajnjim korisnicima projekta, mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju u dobi od 15. do 21. godine života. Cilj aktivnosti planiranih u sklopu ovog elementa je motivirati mlade i pomoći im da se aktivno uključe u život lokalne zajednice. Stoga u suradnji s Volonterskim uredom Međimurja 3. lipnja 2015. godine započinju s ciklusom od 3 volonterske radionice koje će se održavati na adresi Dr. Ivana Novaka 38.

Osim volonterskih radionica i volonterskih akcija koje će se organizirati u okviru Inkluzivnog kutka, Udruga tjelesnih invalida Međimurja će u suradnji s partnerskom organizacijom Udrugom za pomoć djeci i mladeži “Osmijeh” voditi grupne podrške i individualna savjetovanja za mlade s invaliditetom i mlade s problemima u ponašanju s ciljem njihovog uključivanja na tržište rada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije