DG Sport: Zaigrajte virtualni tenis i osvojite simpa promo nagrade

Stella Artois godinama prati tenis i usko je vezana uz ovaj sport na svjetskoj razini (posebno uz Wimbledon). Cilj je prenijeti dašak sofisticiranosti i zabave s teniskih terena potrošačima Stelle Artois, a i svim obožavateljima Stellice.

DG SPORT Prelog 5. lipnja 2015. godine zajedno sa Zagrebačkom pivovarom organizira Stella party od 21 h. Uz hostese – tenis igračice zaigrajte virtualni tenis i osvojite simpa promo nagrade.

Za opuštajuće okruženje pobrinuti će se elementi i scenografija Stelle Artois: Da ne bi sve ostalo na imaginarnoj igri, organiziramo “Night Play-Off Rules” tenis s početkom u 19h.

Prijave se primaju do izvlačenja koje započinje u 18,30h, dok je kotizacija besplatna. Broj prijava je ograničen, prijaviti se možete na vlbelic@gmail.com ili 099 7060 173. Kao i uvijek, nagrade za prva tri mjesta osigurava Stella Artois.

Turnir se igra na jedan dobiveni set do 4. Kod stanja 3-3 u gemovima primjenjuje se TIE BREAK do 7 dobivenih poena, odnosno do 2 razlike u poenima. Turnir se igra kup sistemom na ispadanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije