FOTO: Uspješno zaključen “Program zdravog života” u Dekanovcu

>> FOTO: Uspješno zaključen “Program zdravog života” u Dekanovcu

Podjelom zahvalnica i prigodnih darova, završen je u Dekanovcu “Program zdravog života” koji su zadnjih mjeseci zajedničkim snagama proveli djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, brojni liječnici raznih specijalnosti, nutricionisti, kuhari i stručni voditelji tjelesnih aktivnosti.

Ravnateljica ZZJZ Međimurske županije Marina Payerl-Pal, dr.med. zahvalila je svim sudionicima programa na predanosti, ali poglavito na dobrim rezultatima između dvaju antropometrijskih mjerenja.

Podsjetimo, u program se uključilo više od 100 žitelja s područja općine Dekanovec od kojih najviše žena srednje i starije životne dobi. Sva stručna predavanja su bila odlično posjećena jer su tematski kvalitetno pripremljena.

Usto što su naučili kako pravilno pripremiti obroke i unijeti u prehranu nove namirnice, sudionicima u programu posebno je koristila tjelesna aktivnost pod stručnim vodstvom prof. kineziologije Luke Murka.

Načelnik Općine Dekanovec Ivan Hajdarović izrazito je zadovoljan svime što je “Program zdravog života” donio Dekanovčanima, te je poručio kako je Općina Dekanovec otvorena za daljnju suradnju sa Zavodom za javno zdravstvo i za nove programe koji će pridonijeti boljoj zdravstvenoj slici Dekanovca.

Završni susret održan je u dvorani Doma kulture u Dekanovcu, gdje je poslužen i domjenak sastavljen isključivo od zdravih namirnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije