Ekipa čakovečke bolnice u Umagu osvojila odlično treće mjesto

Ekipa djelatnika Županijske bolnice Čakovec/ članova Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske i ove je godine od 20. do 24. svibnja branila boje čakovečke bolnice na Sindikalno-sportskom susretu Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske održanog u turističkom naselju Katoro kraj Umaga.

Ni vremenske neprilike ni “bapska” naklapanja nisu nas omela u naumu da osvojimo ponešto i pri tome se odlično zabavimo. Rečeno- učinjeno! Ne samo da smo nešto i osvojili već smo i zauzeli visoko 3. mjesto ekipno u ukupnom poretku između više od 30 zdravstvenih ustanova.

Nas 25 “izabranih” okušalo se u nogometu, rukometu, odbojci, košarci, odbojci na pijesku, tenisu, trčanju, povlačenju konopa, kuglanju i beli. Muški dio pobrinuo se za broncu u odbojci, kuglanju i odbojci na pijesku. Ženski pak si je dio dao oduška i kući donio zlato u nogometu, rukometu i tenisu, srebro u košarci i trčanju te broncu u odbojci. Kao pravi Međimurci, ponijeli smo i harmoniku i gitare da sve to prigodno proslavimo. Fešta je bila i više nego odlična.

Valja spomenuti i ekipu iz Koprivnice koja je i ove godine putovala s nama, a dio njih i sudjelovao na natjecanju kao Grupa Čakopovec. Zahvaljujemo se i kolegicama iz Ljekarne Čakovec koje godinama putuju s nama i bodre nas na sportskim terenima, kao i našem vozaču Ivi, također vjernom navijaču, te mu se preporučamo i za naredne godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije