VIDEO: Mladen Burnać na krovu Green Golda snimio spot za svoj novi hit

>> VIDEO: Mladen Burnać na krovu Green Golda snimio spot za svoj novi hit

Pjevač Mladen Burnać završio je snimanje video spot za svoju novu pjesmu “Prečicom do poljupca” koju će premijerno uživo izvesti na Izboru za Kraljicu Hrvatske na Pagu 10. lipnja. Za razliku od njegovih laganica, ova brza, vesela i žestoka pjesma predstavlja pravo iznenađenje za njegovu publiku.

Cijeli spot je snimljen na krovu zgrade elitnog zagrebačkog kluba Green Gold, a počinje se prikazivati na svim televiziji u regiji od ponedeljka, 1. lipnja. Redatelj spota je Dario Godič – Cinematix Studios. Pored Mladenovog benda u spotu se pojavljuje i finalistica Miss Sporta, prelijepa Antonia Laus Diallo.

O samoj pjesmi i spotu Mladen kaže:

“Za ovu pjesmu tekst je napisao Fayo, ja sam radio glazbu, a aranžman Tihomir Preradović. Mislim da je izrazito plesna, vesela i odiše jednom veoma pozitivnom energijom. A takav je i cijeli spot. Radnja spota je jednostavna, govori o bendu, koji svira na vrhu zgrade Green Golda, sjajno se zabavlja i pritom pokušava šarmirati zgodnu mladu djevojku, koja se sunča na drugoj zgradi.

U bendu imamo i vrhunske trubače, koji pridonose cjelokupnom šarmu cijelog uratka. Vjerujem da će pjesma zasigurno naći svoj put do publike i biti rado slušana ovo ljeto.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije