Dođite na Dan otvorenih vrata Fotokluba Čakovec!

Fotoklub Čakovec poziva vas da ih u subotu, 30. svibnja u vremenu od 9 do 18 sati posjetite na u atriju zgrade Scheier te Cafe baru Soho, u samom centru Čakovca gdje će u sklopu manifestacije “Dani otvorenih vrata udruga” predstaviti mnogobrojne aktivnosti fotokluba.

Evo što su vam pripremili:

– info pult, pitajte nas što god vas zanima o fotoklubu, o vašem fotoaparatu ili možda o nekoj vašoj fotografiji
– predstavljanje međunarodne suradnje, izložbi i suradnje s drugim fotoklubovima, pogledajte gdje smo sve bili i sa kime smo se sve družili
– predstavljanje knjiga “Promišljati fotografski” i “Kod fotografske slike”, znate li da smo jedini fotoklub u ovom dijelu Europe koji je samostalno izdao čak dvije knjige namjenjene učenju fotografije? Dođite, prolistajte knjige, porazgovarajte s autorom
– predstavljanje radionica – upoznajte se sa programom naših radionica namjenjenih početnicima i naprednijima
– predstavljanje članova FKČK – pogledajte radove naših članova
– predstavljanje makro fotografije – Petar “Sharpeye” Sabol, autor nagrađen na mnogim svjetskim salonima fotografije upoznat će nas sa svojom opremom i fotografiranjem malog svijeta u vremenu od 17h!
– predstavljanje podvodne fotografije – Nikola Hrženjak, autor nagrađen na natjecanjima za podvodnu fotografiju, počinje u 16h!
– projekt LICA Davora Žerjava, kreće od 16h! Dođite i stavite svoje lice uz sva dosadašnja!
– radionica izrade camere obscure od kutije šibica, 8 polaznika u dvije grupe, prijavite se! Prva grupa kreće od 9h a iduća u 13h!
– predstavljanje rada u crnoj komori, što sve treba za razvijanje crno bijelih filmova i fotografija, od 9 do 13 h.
– foto šetnja, uzmimo fotoaparate, mobitele ili bilo što u ruke i krenimo na šetnju centrom grada i perivojem Zrinskih uz razgovor o fotografiji! U fotošetnju ćemo krenuti pred kraj dana.

Pozivaju vas da ih obiđete i upoznate se s njihovim aktivnostima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije