Nenad Jurković, nova pjevačka zvijezda iz Jurovčaka

Iduće nedjelje, 31. svibnja u Krapinskim Toplicama održati će se Festival zabavne glazbe HIT fest na kojem će nastupiti dvadesetak mladih pjevača iz Hrvatske i svijeta.

Jedan od njih biti će mladi Nenad Jurković iz Jurovčaka, koji će nastupiti s pjesmom Princ iz bajke, za koju je tekst napisao Mirko Bokšić, glazbu Srećko Šajnovića i aranžman Josip Pokupec.

Pjesma je izabrana na natječaju kao još 24 skladbe, a Nenad Jurković izabran je kao velika nada i osebujan pjevač koji se ovom pjesmom želi uzdići i postati priznato glazbeno ime ne poznato ne samo u svojem kraju kao do sada nego znatno šire za što ima prirodni talent i snažnu želju.

Nenad s prijateljima i ekipom ovih dana dovršava snimanje za televizijski spot, a mjesta na kojima se sviđaju su Dvorac Terbotz i krajobraz rijeke Mure kod Svetog Martina na Muri.

– Imam veliku želju i volju uspjeti, želim jednog dana postati pjevač čije će pjesme biti izvođene na radio i tv postajama, snimiti nosače zvuka i na taj način usrećiti ljubitelje laganih zabavno glazbenih nota, kazao nam je u kraćem razgovoru Nenad koji se ovih trenutaka potpuno usmjeruje na nedjeljni nastup u Krapinskim toplicama, gdje želi osvojiti srca publike i dobiti visoke ocjene stručnog žirija.

Što drugo nego svi skupa poželimo da u tome uspije i da se o Međimurju lijepom, malom i zelenom zna i po ovom mladom pjevaču iz isto tako lijepog i bajkovitog Jurovčaka, gdje se spajaju međimurski bregi i doli opisani i u Nenadovim pjesmama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije