Zvukoterapijski koncert u suradnji s Udrugom “Kalinka”

U ponedjeljak, 25. svibnja 2015. godine, od 18:00 sati u zgradi Scheier, Matice hrvatske 2, Čakovec, sve zainteresirane Međimurke i Međimurce očekuje jedinstvena prilika uživanja u metodi korekcije zvukom i glasom – Zvukoterapija.

Kako je poznato da zvuk te visoki i niski tonovi svojim vibracijama pozitivno djeluju na organizam, tvrtka Puni potencijal iz Zagreba u suradnji sa Savezom Rusa Republike Hrvatske i domaćom Udrugom ruskog govornog područja “Kalinka”, u Međimurje dovodi ovu uspješnu metodu koja se godinama primjenjuje, kako pedagoški među djecom u školama, tako i kod odraslih, u svrhu osobnog razvoja.

Osim diljem Hrvatske, zvukoterapija se provodi u mnogim zemljama, posebice Sloveniji i Srbiji te je zbog velikog interesa stigla i na sam sjever zemlje, uz edukacije, radionice i koncert kao jednu vrstu terapije te alata primjenjivog u kompleksnom liječenju.

Uz glavnu voditeljicu projekta Martinu Kosec u ime organizatora, metodu će pokazati njena idejna začetnica, klinička psihologinja Tanzilia Polujahtova iz Rusije, a suradnju hrvatske i ruske kulture potpomognuti hrvatski savez Rusa i međimurska udruga “Kalinka”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije