Bundeki u Lendavi potpisuju Povelju o prijateljstvu

U subotu 16. svibnja veliki je dan za PD Lendava. Domaćini su susreta prekmurskih planinara pa će organizirati pohod pod nazivom “Pogled u četiri države”, a zatim će obaviti ceremoniju krštenja zastave. Službeni dio završit će povijesnim trenutkom za oba društva (PD Lendava i PD Bundek) – svoje će prijateljstvo i suradnju okruniti potpisivanjem Povelje o prijateljstvu i tako sve ono što godinama odlično rade, surađuju i pomažu si, potpišu za nastavak kvalitetne suradnje.

Svi planinari bliže i daljnje okolice, ljudi šetači, rekreativci, pozvani su u subotu na Dan PD Lendava! Pohod započinje u Dolgoj vasi i preko Lendavskih gorica, novog razglednog stupa dolazi se u Čentibu gdje će biti nastavak aktivnosti. Pohod je primjeren ljudima svih dobi, nije zahtjevan ni u kondicijskom ni u tehničkom pogledu. Okupljanje je između 8 i 9 sati u Čentibi kod starog groblja, a autobus će voziti prema Dolgoj vasi tako da automobili ostaju na mjestu kamo će se doći na cilj pohoda.

Nakon službenog dijela u Sportsko-biciklističkom centru u Čentibi nastavit će se neformalno druženje, a u ponudi je bogati izbor hrane i pića. PD Bundek kreće svojim automobilima u 8.30 sati s autobusne stanice u M. Središću. Pridružite im se i podržite povijesni trenutak za PD Lendava!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije