Julijans Garden pobijedio na EU Ultimate Pub Quizu u Čakovcu

Ekipa Julijans Gardena iz Varaždina, nakon napete borbe, zasluženo je odnijela pobjedu na Ultimate European Pub Quizu, održanom proteklog vikenda u Patrix baru u Čakovcu. Ovaj popularni, zabavni kviz održava se tradicionalno povodom Europskog tjedna, a svake godine je drugi grad domaćin. Tako je nakon Koprivnice lani, ove godine red bio na Čakovcu.

Ukupno se natjecalo 8 ekipa iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, a kao i svage godine, cijeli se kviz odvijao na engleskom jeziku, uz vođenje Petera Hopwooda iz Libris Komunikacija.

Natjecatelji se takmiče u 10 rubrika, koje obuhvaćaju pitanja iz filma, glazbe, zemljopisa, a imaju i posebne zabavne rubrike, pa su se tako natjecatelji okušali i u tri posebne “discipline” – jedenju ljutih papričica, ispijanju piva na slamku te već tradicionalno – plesu.

Nakon deset rubrika najbolja je bila ekipa Julijans Gardena iz Varaždina, drugo mjesto pripalo je ekipi Bazinga iz Čakovca, dok je treća bila ekipa Razvojni agenti, također iz Čakovca.

Atmosferu sa kviza pogledajte i na ovim fotkama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije