FOTO: Sajam Cvijećem do knjiga nadmašio sva očekivanja

>> FOTO: Sajam Cvijećem do knjiga nadmašio sva očekivanja

U subotu, 9. svibnja 2015. godine u Pretetincu te ispred Područne škole Dunjkovec održao se sajam Cvijećem do knjiga koji su organizirale Udruga žena Pretetinec i PŠ Dunjkovec, a sve s namjerom prikupljanja novčanih sredstava za opremanje školske knjižnice.

Već od 7 ujutro vrijedne su članice Udruge postavljale štandove na nekoliko mjesta, kako bi svi mještani Pretetinca, Dunjkovca i Slakovca, čija djeca polaze školu, na vrijeme mogli dobiti najljepši cvijet. Predivan sunčani dan bio je kao stvoren za druženje u cvjetnom školskom dvorištu gdje su učenici pripremili štandove sa ukrasnim proizvodima čijom su prodajom također namaknuta sredstva za knjižnicu.

Učiteljice su pripremile i prigodan program povodom Majčinog dana pa je sajam završio u dobrom i veselom raspoloženju. Udruga žena Pretetinec zahvaljuje svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji te na sajmu dali svoj novčani prilog za dobru stvar. Nadaju se da će učenici PŠ Dunjkovec uskoro čitati brojne knjige, a dobra suradnja Udruge i PŠ Dunjkovec sigurno će se nastaviti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije