Tri odlična benda u petak sviraju u čakovečkom Prostoru

Centar za mlade Čakovec u suradnji s Udrugom mladih 3ff predstavljaju plesnu večer ispunjenu zvukovima truba, saksofona i trombona uz ska/punk ritmove. Svaki bend poseban je sam po sebi te će večer biti ispunjena različtim ritomovima i stihovima.

Zabavljaju vas:

UDRIGROUND (Duga Resa) – Funk / Hip-hop / Rock

Dečki dolaze iz Duge Rese i prvi puta imaju priliku nastupati u ProstoruKolektiv Udriground funkcionira od 2010. godine u sastavu 7 članova. Čine ga 2 MC-a, bas, bubanj, gitara, udaraljke i tuba. Njeguju jedinstveni glazbeni izričaj nastao pod utjecajem funka, rocka i hip-hopa. Autorski materijal su pjesme urbane, političke i seksualne tematike. Nastupe im krasi visokoenergetsko raspoloženje publike i odlična atmosfera na stageu. Za savršen početak večeri!

PUNKREAS (Nikšić, Crna Gora) – DIY street- punk, rock, ska, fun punk, HC

Po prvi puta imamo častu ugostiti bend iz Crne Gore u našem skromnom gradiću. Bend Punkreas počeo je sa radom 2003. godine u Nikšiću i od samog starta funkcionira kao autorski bend. Prvi album, pod nazivom “Glavom kroz zid” izlazi u siječnju 2009. godine, a sjajne kritike albuma doprinijele su da Punkreas stekne i prve fanove u bivšim jugoslovenskim državama. Diskografija: Album : “Glavom kroz zid” (2009.) Singl : “Sam” (2006.) “Sistem nas laze” (2010.) “Manijak” (2013.) “Korupcija”-kompilacija Pobuna (2013.) “Ulicna poezija” ft Radule(Atheist rap) (2014.)

ZÉRO TALENT (Ska/Punk) – Thann, Francuska

Brzi francuski ska s elementima reggaea, iza sebe imaju preko 300 nastupa, 3 albuma i jedan EP. Svirali su svugdje i sa svima, a sad je red došao i na Čakovec. Početak koncerta u petak, 8. svibnja je u 22 sata, a upad je minimalna donacija od 25 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije