FOTO: Profesionalni vozači okupili se na susretu u Čakovcu

>> FOTO: Profesionalni vozači okupili se na susretu u Čakovcu

U subotu, 2. svibnja, na adresi Zelena 1 (iza auto salona Mazda), u Čakovcu je u organizaciji Udruge profesionalnih vozača Convoy i POU Novak održan susret profesionalnih vozača Hrvatske.

>>> Fotogalerija: Susret profesionalnih vozača Convoy u Čakovcu

Na ovom susretu koji je bio otvoren za javnost održana je prezentacija teretnih vozila mnogih poznatih proizvođača (Man, Scania, Mercedes, Daf, Volvo, specijalna vozila), a posebni gosti bili su članovi Oldtimer kluba Međimurje sa svojim limenim ljubicima, kao i brojni moto klubovi.

Organizatori su pripremili zabavne igre, tombolu i besplatni grah, dok su za glazbeni dio i dobru atmosferu bili zaduženi bendovi Kula i Mustač bend. Udruga profesionalnih vozača Convoy s radom je počela 12. srpnja 2012. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja prometne struke i kulture, razvijanja međusobne solidarnosti sudionika u prometu, te promicanje sigurnosti u cestovnom prometu.

Sjedište udruge je u Nedelišća, a u svojim redovima okupljaju 500-tinjak članova iz svih krajeva Hrvatske. Susret u Čakovcu je kod građana pobudio veliki interes.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije