Koncert “Kaj vu duši” zatvara ovogodišnje Dane županije

S ciljem očuvanja tradicije i izričaja kajkavskog kraja, u čakovečkom Centru za kulture očekuje nas glazbeno – zabavni projekt “Kaj vu duši”.

Osim što će se time vratiti pravi “kaj” u naš kraj i zaključiti ovogodišnje obilježavanje Dana Međimurske županije, ujedno će se ovim velikim koncertom proslaviti jubilej Radija “KAJ”. Naime upravo se 3. svibnja 1990. godine riječima “Ovdje Radio Kaj” krenulo s programom radija koji danas emitira na ukupno 22 vlastita odašiljača te pokriva cijelu kajkavsku regiju, Zagreb i osam županija središnje te sjeverozapadne Hrvatske, točnije tek nešto manje od pola milijuna slušatelja.

Ovime će obilježiti 25 godina rada te zahvaliti slušateljima koji ga pozicioniraju kao prvi radio u regiji te treći u Hrvatskoj. Koncert “Kaj vu duši” dosad je tijekom godina održan širom zemlje, od sjevera pa sve do Dubrovnika, no iako je najposjećeniji bio u dvorani Lisinski u Zagrebu, u nedjelju se uz pokroviteljstvo Međimurske županije također očekuje ispunjena dvorana CZK-a.

Besplatan ulaz uz velik broj izvođača

Od izvođača, prisutne će zabavljati Ivica Pepelko, Gordana Ivanjek Tušek, Bojan Jambrošić, Rajko Suhodolčan, Radek Brodarec, Gabrijela Hrženjak, Tamburaši noći, Mirko Švenda Žiga, Ivan Benc, Iva Ranogajec, Cure iz centra, Kušlec, Vinski brati, Savski valovi, Pleteri i neki gosti iznenađenja, uz voditeljski par Karmen Špiranec i Velimir Čajko.

Ono što će razveseliti sve ljubitelje kajkavske glazbe, ulaz je besplatan, a koncert u nedjelju, 03. svibnja kreće od 19:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije