Branko Borković izabran za predsjednika UDVDR-a Pribislavec

U subotu, 18 travnja, u općinskoj vijećnici Pribislavec, održan je Izborni Sabor Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH Podružnica Međimurske županije Pribislavec.

Sabor je jednoglasno usvojio izvješće o radu i financijsko izvješće ogranka za 2014. godinu. Iz izvješća možemo izdvojiti sudjelovanje na brojnim sportskim susretima, obilježavanju obljetnica i čuvanje spomena na poginule i umrle hrvatske branitelje iz Pribislavca, sudjelovanje u ekološkim akcijama, pomoć u organizaciji fašnika i Dana kruha.

Usvojen je Program rada i financijski plan za 2015. godinu, za čiju realizaciju se i dalje očekuje velika pomoć u financiranju od strane Općine. Pored dosadašnjih aktivnosti u narednom razdoblju je planirano i održavanje okoliša oko Muzejskog postava na otvorenom zrakoplova MIG-21 na aerodromu Pribislavec u vlasništvu Udruge.

Saboru je nazočilo 30 članova Udruge kao i gosti iz Udruge umirovljenika, DVD-a, KUD-a, i predsjednik Podružnice Stjepan Horvat. Tajnik Podružnice Dražen Tkalec upoznao je članove Udruge s aktualnim informacijama vezanih uz braniteljsku populaciju. Budući da je Sabor bio izborni, za naredno četverogodišnje razdoblje jednoglasno su izabrani da Ogranak vode: predsjednik Branko Borković, tajnik Miroslav Posavec i blagajnik Dragutin Žunić, dok suostali izabrani članovi Središnjeg odbora – Zdravko Belec, Marjan Grabar, Dragutin Kovač i Franjo Braniša.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Drago Mikac, a za predsjednika Suda časti Juraj Lesjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije