Podrumarenje i Prvi maj u Podroomu

Zadnje Podrumarenje u travnju i velika zabava dan uoči prvog maja. U četvrtak, 30. travnja Podroom klub poziva sve goste na druženje uz jedinstvenu vinsku ponudu.

Opustiti se možete već od 21 sat, sve uzvanike očekuje degustacija i prezentacija odabranih vinskih sorti vinarije Jakopić. Kad probate Jakopić vina, lako je razumjeti kako njihov slogan “Umjetnost stvaranja vina” nije tek puka promo fraza. Njihov Sauvignon je najvažnija sorta, a još vrijedi kušati silvanac zeleni i pušipel.

Publiku će zabavljati i animirati Kumovi, pop-rock tamburaši iz Zasadbrega te prijazno i uslužno osoblje. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada… Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

U petak, 1. svibnja na rasporedu je prvomajski koncert pa zato Podroom organizira jedan super zanimljiv koncert. Po prvi puta na pozornicu Podrooma dolazi grupa Vulkan, izuzetno kvalitetna i popularna ekipa glazbenika koja se na glazbenoj sceni nalazi već punih 35 godina.

Članovi grupe Vulkan su Danijel Vlah – klavijature, Nino Erdelić – bas, Krunoslav Lajtman – gitara,sax, Ivica Pintarić Hekar – truba, gitara i Željko Obadić Šjor – bubnjevi.

U subotu, 2. svibnja nastavlja se suradnja s dj-om koji iza sebe ima veliki broj inozemnih i domaćih gostovanja, a velike su uspjehe postigli i njegovi singlovi te suradnje s inozemnim DJ zvijezdama.

Njegovi nastupi uvijek napune klubove, a muzika onakva kakvu publika traži. Uvijek dobro raspoložen i spreman za zafrkanciju s neizostavnom plavom izblajhanom kosom i ludom frizurom… O kome je riječ? To je Vladimir Miro Paušić aka. DJ Luca Montecchi!

Zato nemojte propustiti event S T U P I D I S C O by Luca Montecchi. Vrhunski DJ s vrhunskom setlistom samo za goste Podroom kluba.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije