Humanitarni koncert: “Vokalni sastav Zrinski i prijatelji, srcem za Fijolinu”

U Nedelišću 25. Travnja u dvorani Aton, održan je humanitarni koncert pod nazivom “Vokalni sastav Zrinski i prijatelji, srcem za Fijolinu” , a u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za kupnju kombi vozila za osobe sa intelektualnim teškoćama.

Na ovom izuzetno dobro organiziranom koncertu prikupljeno je 1659kn. Uz VS Zrinski nastupili su još i Bojan Jambrošić, ŽVS Sv.Marko iz Selnice, ŽVS Stridonne iz Štrigove, ŽVS Grlice iz Sv.Martina na Muri, Marijan Belčić te glazbeni sastav Octobrlight iz Pušćina, koji je svojom vrhunskom izvedbom skladbi, digao publiku na noge. Na koncertu su učestvovali i pripadnici Zrinske garde, a sam koncert vodio je Vanja Ovčar.

Humanitarna udruga Fijolina,ovim se putem zahvaljuje Stevici Tkalčecu i Općini Nedelišće koji su osigurali dvoranu, kao i Suzani Herceg koja je prekrasno dekorirala binu svojim cvjetnim kreacijama. Zahvalu Fijolina upućuje i svim medijima koji su najavili ovaj koncert, a to su: eMedjimurje, Međimurje list, Međimurske novine, Radio 1, Radio Čakovec, Radio 105, Srce TV, VTV i dopisništvo HTV-a u Čakovcu. Uz stotinjak posjetitelja, koncertu su nazočili i predstavnici Međimurske županije koja je bila uz HDS-ZAMP, pokrovitelj ovog humanitarnog događaja.

Izuzetno visoka ocjena kvalitete izvedenih skladbi kao i humanitarni značaj samog koncerta, mogli bi biti motiv da ovaj koncert preraste u nešto više te da postane tradicionalan u sklopu dana Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije