FOTO: Vrlo lijepi trenuci na selničkim općinskim priredbama

>> Vrlo lijepi trenuci na selničkim općinskim priredbama

Na Danima Općine Selnica – Markovo 2015. bilo je puno druženja, športa, rekreacije i zabave, a zajednički naziv svih priredbi je “ugodno druženje ljudi” što je organizatorima, poglavito čelništvu i zaposlenicima općine u ovim danima i najbitnije.

– Lijepi trenuci, bude poticaje za suradnju i za boljitak čitavog društva, kažu organizatori ovih priredbi, a to su udruge, klubovi i društa u zajedništvu s općinom.

Tako je u Merhatovcu održana 1. međimurska utrka vatrogasaca koja je okupila lijep broj sudionika, te puno posjetitelja i gledatelja.

U Zebancu pak je organiziran Nogometni turnir kojeg je došlo vidjeti više od 200 ljudi što je vrlo pozitivnim ocijenio prvi čovjek zebanskog nogometa Danijel Debelec, a pobjednik turnira je NK Donji Koncovčak, koji će turnir organizirati za sljedeće Dane općine.

U Društvenom domu u Selnici, na svoje su došli prijatelji lijepog pjevanja i dobre glazbe koje je okupio prigodni program Dana općine.

Nastupili su – domaća Ženska vokalna skupina “Sveti Marko”,solistice Magdalena Kočila i Klara Piskač, Tamburaški sastav “Zrin”, Muška vokalna skupina “Zrinski”, te učenici Područne škole Zebanec.

Koncert je završen zajedničkom izvedbom pjesme “Ružo moja crvena”, koju je zapjevala i publika. Dani Selnice završavaju nedjeljnom poslijepodnevnom šetnjom selničkim krajobrazom.

Na svim priredbama bili su Radovan Zadravec, predsjednik Općinskog vijeća i Ervin Vičević, načelnik općine, koji su tako ljudima dali poticaj za druženjem i zajedništvom tako potrebnim za boljitak svih žitelja na području općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije