Pjesmom i plesom do novog kombi vozila

U petak, 17. travnja u Centru za kulturu Čakovec posjetitelji humanitarnog koncerta “Kuna za kombi” u organizaciji Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida uživali su u pjesmi i plesu brojnih raznovrsnih izvođača.

Koncert su otvorili nadareni mladi članovi Puhačkog orkestra Grada Preloga koji iznova oduševljavaju publiku. Slijedio je bogat program na kojem su nastupile Cure iz Centra, svestrana vokalna skupina Stridonne koja izvodi širok spektar glazbenih žanrova, od narodnih međimurskih napjeva preko šansona, pa sve do dalmatinskih klapskih pjesama, te Nano Prša, tamburaški sastav Sinovi Međimurja, Danijel Oto i Filip Hozjak, Igor Baksa, breakdance skupina Nexus, Karolina Matjašec i Martina Jakšić, Bojan Masnec i Meri Šeparović.

Sastav Mustač bend su u veselom tonu zatvorili koncert i tako zaokružili ugodnu glazbenu večer. Posjetitelje je kroz glazbene nastupe vodio iskusni Dejan Šantl, a predsjednica društva Miljenka Radović, mag.iur je pozdravila sve prisutne.

Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec ovom prilikom zahvaljuje svim izvođačima koji su velikodušno sudjelovali na humanitarnom koncertu te posjetiteljima koji su kupnjom ulaznice doprinijeli nabavci novog kombi vozila specijaliziranog za prijevoz osoba s invaliditetom.

Kupljeno je 166 karata te je humanitarnim koncertom prikupljeno 4.980,00 kuna. Humanitarnom akcijom je do sada sveukupno prikupljeno 88.786,11 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije