Doručak za žene prvi puta i u Čakovcu – ove subote, 18. travnja 2015.

Doručak za žene je jedno prijepodne rezervirano samo za žene. Prilika je to da žene različite dobi izađu iz svakodnevne vreve i meteža , međusobno se upoznaju, druže , ohrabre, te uz glazbu, fini doručak, kavu i čaj, u opuštenoj atmosferi promišljaju o raznim suvremenim temama, vjeri i temeljnim životnim vrijednostima.

Doručak za žene nastao je 1983. u Švicarskoj, a ideja se vrlo brzo proširila i drugim europskim zemljama. Već više godina ovakvi se događaji organiziraju u Hrvatskoj, u Zagrebu, Rijeci, i Karlovcu. U organizaciji sudjeluju žene volonterke koje promiču kršćanske vrijednosti u društvu.

Prvi čakovečki Doručak za žene održat će se ove subote, 18. travnja 2015. u Hotelu Park od 9,30 do 12 sati.

Na temu “Grad bez zidina” – emocionalna inteligencija i uspješno upravljanje sobom, govorit će dipl. nov. Petra Malović iz udruge Fokus.

Svoju životnu priču podijelit će i Marina Hoblaj, udomiteljica iz Murskog Središća.

Posjetiteljice očekuje i glazbeni program te nagradna igra, a organiziran je i program za djecu od 3 do 10 godina. Participacija po osobi iznosi 50 kuna.

Više informacija o događaju i udruzi Doručak za žene možete pronaći na njihovoj službenoj stranici: OVDJE i facebook stranici Doručak za žene Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije