Općinska priznanja Pikaču, Oazi i rekreativcima Plešivice

Na veliko će Općina Selnica svečano proslaviti svoj Dan općine i blagdan svetog Marka, zaštitnika općine i župe Selnica, koji je u katoličkom kalendaru zapisan 25. travnja.

Program će se odvijati u nekoliko dana i na nekoliko mjesta, a prema riječima općinskog načelnika Ervina Vičevića, sve se skoro zna, ostali za dogovoriti samo neki detalji glede zabave u subotu, dan prije blagdana svetog Marka. Sigurno je da će Svečana sjednica Općinskog vijeća, kao središnji događaj biti u petak, 24. travnja u 13 sati. Ono što se 100 posto sigurno zna, to su dobitnici Javnih priznanja Općine Selnica.

Najviša općinska priznanja dobit će KUU PIKAČ Selnica, Udruga sportske rekreacije “Šport za sve” Plešivica i Udruga OAZA Selnica. Priznanja će dobitnicima biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća.

Vičević kaže, kako će u nedjelju 26. travnja održat će se tradicionalni Dan pješačenja s domjenkom u Plešivice, u subotu 26. travnja navečer bi trebala biti zabava u Staroj školi Selnica, a 18. travnja Likovna kolonija i još neka događanja o kojima ćemo na vrijeme javnost izvijestiti. Sve u svemu, mnogo zanimljivih sadržaja na Markovo 2015. od 17. do 26. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije