Crvena Jabuka otkriva goste koncerta u Varaždinu

Koncert Crvene Jabuke, 11. travnja 2015., u Varaždinu sve je bliži, a iščekivanje grupe koja dolazi na nagovor svojih obožavatelja svakim danom raste sve više i više. Iako rijetko sviraju u Varaždinu, Crvena Jabuka u taj grad dolazi u sklopu svoje velike hrvatske turneje ‘Tamo gdje ljubav počinje‘.

– U Varaždinu rijetko sviramo, nije do nas. Bili smo sa Halidom u Areni, a recimo Španciru nismo nikad pozvani valjda imaju neke svoje razloge. Ovaj put idemo povodom jubileja i Varaždin će imati koncert zahvaljući ljudima koje vole pjesme Jabuke koje su ljubavne i ne diraju nikoga, nemaju zla u sebi. – rekao je Žera.

S obzirom na zahtjevnost ove turneje, mnogo prijeđenih kilometara, održanih koncerata, na pitanje da li se osjeti mali umor, Žera odgovara – Sve me umara osim pjesme, koncerta, putovanja, u tome najviše uživam.

Posebni gosti – Željko Samardžić, Antonija Šola, Antimon, Nikša Bratoš !!!!

Koncert je slavljenički pa obično uz to idu i gosti koji će uveličati 30 godina karijere, a u Varaždin tim povodom stižu Željko Samardžić, Antimon, Antonija Šola i Nikša Bratoš. – Zašto tražiti riječi koje ne postoje. Nema mistike u glazbi i godinama karijere, iz sve snage rock AND roll – za kraj je dodao Žera.

Ulaznice po cijeni za parter 60 kn i tribinu 70 kn su u prodaji!

Pretprodaja ulaznica:

Varaždin: Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout
Ivanec: Caffe bar Space
Ludbreg: Peoples bar
Novi Marof: Caffe bar Inn
Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
Prelog: City bar
Mursko Središće: Pizzeria Vuri
Palovec: Domino bar
Na svim prodajnim mjestima Tisak Media, Dallas, Dancing Bear, Croatia Records i svim ostalim prodajnim mjestima sustava TicketShop.

Online prodaja: www.ticketshop.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije