FOTO: Na “Pozojevom” pintball turniru bilo je osam ekipa

>> FOTO: Na “Pozojevom” pintball turniru sudjelovalo osam ekipa

U subotu, 4. travnja u Donjoj Dubravi je održan Proljetni paintball turnir kojeg je organizirao Paintball klub “Pozoj”. Iako vrijeme nije bilo idealno, skupilo se 8 ekipa što je najviše do sada.

Po prvi puta na turniru je sudjelovala i ženska ekipa te dokazala da se može nositi s muškima. Ove hrabre djevojke bile su Mirela i Kristina Matotek, Dina Zvonar i Andreja Požgaj. Osim dobravskih, na turniru su bile ekipe iz Koprivnice, Čakovca, Donjeg Mihaljevca i Goričana.

Pobjednici turnira su ekipa “C-3” (Marko Žinić, Petar Horvat, Nikola Poljanec) koji su u finalu s 2-1 pobijedili ekipu “Šeki je zeznul” (Nikola i Tihomir Radmanić, Nino Klobučarić). U borbi za treće mjesto ekipa “Pača i šumski kobasičari” (Renato Lukša, Tihomir Vučenik, Mario Pačandi-Pača) bila je s 2-0 bolja od mladih “Lover Boysa” (Krešo i Karlo Klipić, Ivan Lisjak).

Za pobjednike su osigurane nagrade, a za sve sudionike zahvalnice. Za sve natjecatelje i publiku, koja se skupila u velikom broju, osigurana je bila janjetina i bograč. Za pripremu ovih ukusnih jela iz kluba zahvaljuju Branku Lovrinoviću i Vjekoslavu Pačandiju. Zahvale idu i sponzorima Cafe baru “Poljdi”, Saši Štefiću i firmi “Mega-plast”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije