Franciska Varga: S dobrim ljudima i osamdesete su lijepe

Da je KUU Društvo žena Gornji Kraljevec, mnogo više od udruge koja zabavlja, skuplja, čuva i promovira povijesne i kulturne vrijednosti znaju svi kojima su ovakve lijepe stvari i događaji pri srcu.

I to ne samo u mjestu, općini i županije nego diljem Lijepe naše i u svijetu gdje sudjeluju i nastupaju. Pod vodstvom istinske umjetničke vrijednosti Julijane Kočila iz Selnice društvo i ovih dana priprema programe s kojima će sudjelovati na mnogim smotrama, susretima i gostovanjima.

Ipak, ipak, našlo se vremena i za malo druženja i radosti. Naime, njihova dugogodišnja članica Franciska Varga, osoba koja je na generacije mladih prenijela ljepotu izvorne kulture i umjetnosti, proslavila je svoj 80. rođendan. Uz prigodnu tortu i napitke, sve članice Franciski su poželjele dug i sretan život i snage da i dalje bude članica ove vrijedne skupine, bisera kulture u ovom dijelu naše županije.

Franciska je kazala kako se na nju uvijek može računati i kako su uz dobre ljude i osamdesete zaista lijepe i sretne. Iskrene čestitke i želje za dobro zdravlje slavljenici je poželjela i Milena Granatir, zamjenica načelnika Općine Vratišinec ujedno i revna članica društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije