Vikend prognoza: Hoće li se vrijeme konačno stabilizirati?

Približavamo se kraju ožujka, a kakvo nas prije očekuje posljednjeg vikenda saznajte u prognozi Crometea. Petak nam je donio novu promjenu vremenskih prilika. Do kraja dana bit će oblačnije i hladnije, povremeno s kišom. U višem gorju i malo snijega.

Zapuhat će umjeren i pojačan sjeverni vjetar pa će se popodnevna temperatura spustiti za 5-10 stupnjeva u odnosu na četvrtak. U subotu u Slavoniji i Lici u početku oblačnije uz malo kiše, a sa sjeverozapada će se širiti suho i djelomično sunčano vrijeme. Bit će vjetrovito uz umjeren i pojačan vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura od 3 do 8, a najviša dnevna između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva, ali će se zbog vjetra činiti hladnije.

U nedjelju djelomično sunčano i veći dio dana posvuda suho. Prema kraju dana sa sjeverozapada porast naoblake, a ponegdje i vrlo malo kiše. Vjetar će oslabjeti pa će danju biti ugodnije. Jutro prohladno uz minimalnu temperaturu od -2 do 4°C pa će ponegdje biti slabog mraza, a danju uglavnom od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva. Početak novog tjedna donosi još toplije vrijeme, ali su opet mogući pljuskovi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije