Dramska skupina KUU Zvon iz Male Subotice gostovala u Ljubljani

Hrvatsko kulturno društvo Međimurje iz Ljubljane pozvalo je u goste dramsku skupinu KUU Zvon iz Male Subotice. Glumci iz Male Subotice su se rado odazvali pozivu te su u subotu, 21. ožujka u Domu kulture Črnuče nastupili na godišnjoj priredbi “Da ne pozabimo materinu riječ”.

Publici su se predstavili svojom novom predstavom Deca moja deca, redateljice i voditeljice Nade Janković. Ispred domaćina nastupili su folkloraši, pjevači, recitatori, glumci i dječja skupina pjevača i tamburaša. U ime HKD Međimurje gostima je zahvalio predsjednik Mijo Stanko, a prisutnima se obratio i Željko Jančec, predsjednik Skupštine ZHKUU Međimurske županije.

Nakon dodjele zahvalnica i razmjene poklona, druženje se nastavilo uz pjesmu i ples tamburaša Đilkuša. Po povratku kući bilo je obavezno stajanje u Trojanama na krafnama i kremšnitama. Članovi dramske skupine KUU Zvon ovom prilikom se zahvaljuju Općini Mala Subotica na donaciji i izradi majica, DVD-u Držimurec Strelec na iznajmljenom kombiju te trgovini “Pojek” iz Jurčevca na donaciji tekućih napitaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije