Udruga “Pomoć neizlječivima” u nedjelju organizira tribinu

Pozvani ste na tribinu “Palijativna skrb – pomozimo teško bolesnima i njihovim obiteljima u našoj lokalnoj zajednici” koju organizira udruga “Pomoć neizlječivima“.

Tribina će se održati nedjelju, 29. ožujka 2015. godine u 18 sati u Domu kulture u Kotoribi. Predavači će biti Verica Jačmenica – Jazbec, dr. med., Spomenka Tomašić, bacc. med. tech. mr. sc. palijativne skrbi i Renata Marđetko, predsjednica udruge “Pomoć neizlječivima”

– Ovom tribinom želimo vas upoznati s važnošću palijativne skrbi i potrebom za njezinim sustavnim organiziranjem. Želimo vam predstaviti aktivnosti udruge “Pomoć neizlječivima” te s vama podijeliti radost što je naša udruga dobila povjerenje i podršku Europske unije.

Kroz projekt, u kojem smo jedan od partnera, ćemo sa svojim malim, ali značajnim doprinosom unaprijediti život u lokalnoj zajednici. Također vas pozivamo, kao predstavnike srodnih udruga i institucija te kao predstavnike lokalne samouprave u Međimurju na jačanje suradnje.

Skrb o ljudima na kraju života zadatak je cijele zajednice, a ne samo zdravstvenog sustava. Veselimo se susretu i budućoj suradnji! – poručuju organizatori. Pozivaju vas da svoj dolazak potvrdite Željki Marđetko, koordinator volontera na email: zeljka.mardetko@yahoo.com ili mobitel 099 434 1568.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije