Što je Božja pravednost?

>> Što je Božja pravednost?

U nedjelju je u Areni Varaždin održan najavljeni jednodnevni kršćanski skup Jehovinih svjedoka za našu regiju s temom “Tražite Jehovinu pravednost“. Oko 900 okupljenih uživalo je u izvrsnom programu biblijske pouke.

Odgovoreno je na ključno pitanje – što je to Božja pravednost? To nije skup krutih, bešćutnih zakona niti beskonačan popis odredbi i pravila već pravednost koja se temelji na načelima zapisanim u njegovoj riječi Bibliji. Kako čovjek može tražiti Božju pravednost?

Jednostavno rečeno, tako da se trudi živjeti u skladu s njegovim mjerilima i savršenim kriterijima. Lijepo je istaknuto da svaki čovjek ima potpuno pravo na slobodu izbora, ali Bog ima pravo postaviti univerzalna mjerlila za ono što je dobro, a što je zlo. Kroz program se posebna pažnja posvetila mladima i obiteljima, ali i onima koji su u starijoj životnoj dobi.

Mnogi posjetitelji su nakon završetka programa komentirali kako im je bilo jako drago da su bili prisutni te sa sobom nose prekrasne misli koje će pozitivno utjecati na njihov svakodnevni život. Sljedeći značajniji skup Jehovini svjedoci su najavili već 3. travnja 2014. u 19:30 sati kada će imati posebno javno predavanje povodom obilježavanja smrti Isusa Krista.

To predavanje će se održati u Dvorani Jehovinih svjedoka koja se nalazi na adresi Tina Ujevića 16b u Čakovcu. Ulaz je kao i uvijek slobodan, a svi zainteresirani su srdačno pozvani. Također se pripremaju za veliki međunarodni kongres Jehovinih svjedoka koji će se u terminu 7-9. kolovoza održati u zagrebačkoj Areni gdje se očekuje oko 15000 prisutnih iz 15-ak različitih zemalja Europe i SAD-a.

Više informacija o Jehovinim svjedocima možete pronaći na službenim stranicama klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije