Međimurci u MasterChefu: Kako su prvoj epizodi prošli Mišel i Marko?

U petak smo na Novoj TV imali prilike gledati prvu epizodu treće sezone MasterChefa u kojoj smo upoznali TOP 50 natjecatelja od kojih će njih 16 dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju.

Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje je produkcija uzela u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa. No, samo najbolji dobit će priliku ući i u MasterChef kuhinju i dobiti priliku natjecati se u jedinstvenom tv showu.

Brojni izazovi naći će se ubrzo ispred TOP 16 natjecatelja koji će u MasterChef kuhinji morati pokazati i dokazati svoj talent. U prvim emisijama vidjet ćemo koji od pedeset kuhara amatera imaju dovoljno veliki entuzijazam, tko je ekspert s kuhačama i noževima, tko ima volju i želju za kuhanjem više od ičega.

Žiri u satavu: Dino Galvagno, Andrej Barbieri i Radovan Marčić će nakon ukupno sedam izazova otvoreno dati do znanja tko je zaslužio prolazak dalje. Rijetki će pristupiti i posljednjem, eliminacijskom izazovu koji će dati TOP 16 natjecatelja koji će ući u MasterChef kuhinju i boriti se za titulu trećeg hrvatskog MasterChefa i nagradu od 100 000 kuna, objavljeno je na službenoj web stranici MasterChef 2015.

Među pedeset kuhara amatera našlo se dvoje i Međimuraca i to za sada sa polovičnim uspjehom. Marko Matotek koji živi u Čakovcu, a rodom je iz Kotoribe i Mišel Matulin iz Donjeg Vidovca. Samo 12 natjecatelja dobilo je priliku kuhati, odnosno sudjelovati u prvom Testu kreativnosti, no samo Josip Soče i Zvjezdana Vukić prošli su direktno u TOP 16.

U Testu kreativnosti sudjelovao je i Marko. – To je toliko jasno i ne, nećeš se s tim progurat – Dino je i natjecatelju Marku odbio probati jelo nakon čega su Marko Matotek i Ante Roca izbačeni su iz daljnjeg natjecanja. Najbolji u Testu osjetila bile su Emilija i Marina s 12 točnijih odgovora, a 12 natjecatelja koji su imali samo između pet i devet pogođenih sastojaka od ukupno 18 u jelo Chilli con carne sudjelovalo je u eliminacijskom izazovu.

Kandidati su morali pripremiti ribu na dva različita načina. Imali su na izbor i osam dodatnih namirnica uz ribu, te samo dvije minute za odabir. U ovom eliminacijskom izazovu smo imali priliku vidjeti i kćerku natjecatelja prve sezone MasterChefa Ljube Matulina, Mišel Matulin.

“Ovo je jako dobro. Da je ovo još zericu bolje, ja bih vas preporučio tati da mu budete asistent.” – izjavio je Radovan nakon kušanja jela Mišel Matulin. “Njegovo kuhanje i moje je sasvim različito. Od MasterChefa očekujem da naučim nešto novo. ” izjavila je Mišel i tako do daljnjega ostala u konkurenciji za ulazak među 16 najboljih. Poželimo joj sreću u novim kulinarskim avanturama. Više o trećoj sezoni saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije