Tradicionalni obiteljski nedjeljni ručak u Hotelu Park

Tradicija nedjeljnih obiteljskih ručkova u Međimurju traje od vijeka, a u restoranu Hotela Park možete je nastaviti od ove nedjelje od 12 do 15 sati. U ponudi imaju dva menia po cijeni od 60 kuna po osobi. Meni je vrlo bogat i raznovrstan te se sastoji od 4 slijeda. Najavite svoj dolazak!

Manje-više je svaki nedjeljni i blagdanski ručak u obiteljima Međimurskog kraja oduvijek bio nešto obilniji, raznovrsniji nego za običnih dana. U svakoj kući obavezno se održavao ručak u podne, odnosno oko dvanaest sati, nakon što bi se obitelj vratila s mise te se oko stola okupili stariji i djeca.

U prošlosti, zajednički je obiteljski ručak obvezno najavljivalo crkveno zvono, a taj se tradicijski običaj i danas zadržao u nekim ruralnim i urbanim sredinama, zahvaljujući upravo potomcima koji slijede stope svojih predaka.

Najavite svoj dolazak rezervacijom najmanje 3 sata prije dolaska na 040/386-707 ili 040/311-255. Ukoliko niste naručili uvijek je na raspolaganju a-la-carte ponuda. Svi obroci se u Hotelu Park mogu uzeti za van, naručite!

NEDJELJNI RUČAK 24.05.2015.

Meni I
Krem juha od povrća
Zakuska Park
Lungić u umaku od brusnica
Uštipci od riže s parmezanom
Salata složena
Sladoled sa voćem
Cijena 75 kn

Meni II
Bistra juha s rezancima
Pureći umak sa sirom paniran sezamom
Pečeni krumpir
Poverće na maslacu
Salata carska
Palačinke s orasima i čokoladom
Cijena 65,00 kn

Najnovije