FOTO: Čakovčanci postigli odlične rezultate na Brainobrainfestu

>> FOTO: Čakovčanci postigli odlične rezultate na Brainobrainfestu

U Kongresnoj dvorani Globus u Zagrebu, 7. ožujka 2015., održano je 1. međunarodno natjecanje Brainobrainfest 2015. Na natjecanju je sudjelovalo 112 djece iz Hrvatske i Slovenije.

Polaznici Brainobrain centra Čakovec uz vodstvo licencirane trenerice Tatjane Jalšovec postigli su odlične rezultate u računanju na abakusu. Neda Grabrović, Gabriel Horvat, Nik Kaučić, Nika Šarić i Nikša Jalšovec osvojili su Champion pokal, a Andrija Skoko Silver medal.

“Jako sam ponosna na svoje Brain mališane i njihovim ostvarenim rezultatima. Kad k tome dodamo njihovu sreću, volju i predanost na svakom satu predavanja uz veliku podršku roditelja….oni će stvarati svoj i naš svijet i učiniti ga boljim“, osvrnula se trenerica Tatjana.

Na samom natjecanju prisustvovali su i sami osnivači Brainobrain programa Arulmaniyan Subramaniyan i Anand Subramaniam iz Indije te direktorica Brainobrain Europa, Klaudia Ehmer Vorgić. Nakon natjecanja održan je demonstracijski nastup djece iz Makedonije koja su završila Brainobrain program.

Pokazali su nam kako istovremeno (simultano) računaju 3, 4 ili 5 matematičkih operacija te istodobno pjevaju, recitiraju pjesmice ili izvode neke fizičke vježbe. Koncentracija, samopouzdanje, fotografsko pamćenje, usredotočenost, multi-tasking, vizualizacija, rad cjelokupnog kapaciteta mozga, sve u jednom – to su rezultati koje djeca postižu nakon završetka Brainobrain programa.

Genijalnost je u nama, probudimo je Brainobran programom!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije