Općina Pribislavec organizirala prijem za uspješne učenike OŠ Vladimir Nazor

– Vi ste naša budućnost, kazala je Višnja Ivačić, načelnica Općine Pribislavec prigodom prijema organiziranog u Općinskoj vijećnici za nadarene i uspješne učenike i njihove mentore iz OŠ Vladimir Nazor Pribislavec povodom njihovog zapaženog uspjeha na županijskom, te sudjelovanju na državnom natjecanju. Naime, dvadesetak učenika OŠ Vladimir Nazor ostvarilo je zapažene rezultate na natjecanjima iz informatike , fizike, njemačkog jezika, biologije, likovne kulture, a isto tako pokazali su i zavidno znanje i ostvarili uspjehe na području tehničke kulture-foto tehnike i na ovogodišnjem Lidranu.

Posebno mi je drago, istaknula je načelnica Višnja Ivačić, što su odlične rezultate postigli već i učenici petih razreda pred kojima je još puno vremena za postizanje još kvalitetnijih i vrhunskih ostvarenja. Treba naravno reći, da ni jedan postignuti rezultat nitko ne smije omalovažavati ni obezvrijediti, jer je svaki plasman na višu razinu od školskog natjecanja jedna odlična prezentacija i promidžba, kako same škole tako i Općine Pribislavec, u kojoj ćete nadamo se i nadalje živjeti, raditi te postizati dobre rezultate i na nekom drugom životnom području.

Općina Pribislavec u ovim teškim financijskim vremenima ne zapostavlja stipendiranje svojih studenata. Ove godine kroz mogućnosti u proračunu Općina prati tridesetak studenata, a naravno kada dođe vrijeme za upis na neko od visokih učilišta i sadašnje generacije osnovno školarca, vjerujte da ćete i vi imati istu takvu potporu, naglasila je Ivačić.

Načelnica je spomenula i to da se intenzivno radi na poslovima projekta izgradnje nove školske zgrade, koju je Pribislavec zavrijedio. – Kada je riječ o nekakvim točnim datumima izgradnje, to još ne mogu točno reći ,jer ne volim lagati i davati nekakva obećanja dok u to nisam potpuno sigurna. No, da će učenici sadašnjih petih i šestih razreda svoje školovanje u Pribislavcu završiti u novoj školi u to smo uvjereni.

U ime svih nagrađenih učenika i njihovih mentora općinskom vodstvu zahvalio je ravnatelj osnovne škole Bruno Matotek, kazavši kako je i ovaj prijem samo poticaj za daljnji uspješni rad i ostvarivanje još boljih rezultata.

Učenici koji su na prijemu nagrađeni prigodnim slatkim poklonima bili su Stella-Vanessa Jerković, Nika Bašić, Ena Mihalković, Ria Horvat, Lucija Kamenić, Mirjam Varga, Lucija Košak, Mirna Kamenić, Mirna Tomljanović, Anja Pokrivač, Anamarija Pongračić, Anja Šmitran, Anja Fodor, Marko Okreša, , Mislav Pokrivač, Franko Vadlja, Adela Hižman, Mirjam Varga, Lovro Šoltić.



Veliki udio u ostvarenju njihovih odličnih rezultata zasigurno pripada i mentorima koji su ih pripremali i vodili kroz natjecanja, a to su Željka Obadić, Kristina Pleh,Iva Naranđa, Goran Pleh, Kristina Balent, Blaženka Križan i Miroslava Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije