Podrumarenje, rokerica u petak, vikend uz loše košulje

Kad velimo da ima za svakog ponešto, onda stvarno tako i mislimo. U četvrtak, 5. ožujka na Podrumarenju vas očekuje iznimno kvalitetno vino, butelja Muškat žuti koja ima vrlo lijep i zavodljiv miris slatkastih cvjetnih aroma i Štrigovske noći – kvalitetna mješavina polusuhog vina. Opustiti se možete već od 21 h, a sviraju tamburaši Kumovi.

U petak, 6. ožujka u Podroomu se održava najluđa svirka u gradu za koju će se pobrinuti dobro poznati čakovečki bend Larva. Larva garantira još jedan odličan live nastup, svi oni koji žele uživati u njihovim obradama poznatih rock-hitova u petak slobodno mogu navratiti u Podroom.

Subota je rezervirana za loše košulje…. Najveseliji party iz Kluba Šibenčana u Zagrebu ove subote dolazi u Podroom Klub Čakovec Kao što smo i obećali, Podroom predstavlja novi smjer partya subotom s naglaskom na dobru i kvalitetnu glazbu koju slušamo od nekad, a slušamo je i danas!

U subotu 7. ožujka dj pult preuzima dinamični duo Mrtvog Hitovlja, dečki imaju istančani glazbeni ukus i najavljuju najbolju zabavu uz jako puno zaboravljenih hitova. Zaplovite kroz 70′, 80′, 90′, uronite u sve glazbene pravce koji su iznjedrili makar i jedan jedini hit, jer u Mrtvom Hitovlju i ne poznaju ništa osim hitova.

Ovaj puta za vas imamo jedan mali zadatak, da bi zabava bila pravi urnebes pun smijeha i dobre zabave budite timski igrač i zavirite na tavane ili bakin ormar jer zabava je tematskog tipa. Tema ili dress code su loše košulje.

Dok dečki peglaju Mrtvo Hitovlje na šanku vas očekuju akcijske cijene na brojnu cugu, a ostalo možete popiti po pristupačnim cijenama! Neka se širi kultura mrtvog hitovlja… Svi ste pozvani!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije