Ovaj tjedan živimo ružičasto: Treći Pink Day

>> Ovaj tjedan živimo ružičasto: Treći Pink Day

Utjecajne žene Hrvatske, okupljene u Women on Wine/WOW, treću godinu u nizu organiziraju Pink Day – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca.

U elitne prostore Muzeja Mimara 7. ožujka dovode više od šezdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva. Uz lagana i zavodljiva rosé vina, posjetitelji će moći kušati i ekstra djevičanska maslinova ulja odabranih maslinara na već drugom po redu Festivalu u Festivalu – Green in Pink by Peugeot.

Međimurje svesrdno i srčano podupire festival, a na ovogodišnjem izdanju predstavljaju se vinarije Cmrečnjak, Dvanajščak-Kozol i Štampar. U subotu, bez okolišanja, usmjerimo sebe i svoje prijatelje prema Zagrebu, u Muzej Mimara. Radno vrijeme festivala: 12.00 – 19.00 h, cijena ulaznice: 80 kn za jednu osobo, 120 kn za par.

Na sve radionice potrebno se unaprijed prijaviti na www.womenonwine.com.hr. Ako nam je subota daleko, WOW-ice su pripremile ružičastu prečicu koja se može “doživjeti” bilo koji dan od 1. do 6. ožujka u odabranim restoranima HR pod imenom Pink Week.

Pink Week je enološko gastronomski projekt s humanitarnim ciljem – prikupljanje sredstva za Fondaciju Europa Donna Hrvatska. U projektu Pink Week iz Međimurja, u tjednu ružičastih jelovnika po promotivnoj cijeni, sudjeluju Restoran Mamica iz Pušćina i Hotel Panorama iz Preloga. Dobrodošli i – ovaj tjedan živimo ružičasto!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije