Najomiljenija gastro manifestacija “Tjedan restorana” održat će se od 6. do 15. ožujka, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske.
Ako ste ljubitelj dobre hrane označite ovaj tjedan u kalendaru.
Restoran Kneja iz Malog Mihaljevca pridružio se gastromanifestaciji “Tjedan restorana” koji okuplja najbolje restorane u Hrvatskoj.
Slijed od 3 jela, predjelo, glavno jelo, desert i domaći višnjevac – za samo 100 kuna po osobi.
Povedite prijatelje i obitelj i uživajte u kulinarskim majstorijama i specijalitetima naših kuhara.
Meni u Kneji tijekom tjedna restorana:
PREDJELO:
1. Pršut od divljaci sa slanim sirom i bučinim sjemenkama
2. Juha od vrganja s heljdinom kašom
3. Domaća jetrena pašteta s mladim kozjim sirom
GLAVNO JELO
1. Teletina na šumski način s domaćim trgnacima, lisnata salata
2. Odrezak Zrinski s pečenim krumpirom, kuminom i slaninama, salata matovilac sa slanim sirom i bučinim sjemenkama
3. Hrskava pačja prsa u umaku od divljih kupina i domaci šiškrlini, salata rukola i cherry rajčice
DESERT
1. Mamičine zapečene palačinke sa sirom
2. Domaci knedli sa šljivama
3. Međimurska gibanica
Slijed od tri jela – 100 kn
Restoran Kneja
Prvomajska 11, Mali Mihaljevec
Telefon za rezervacije: 040/ 865 707, 098/ 381 628
RESTORAN SUDJELUJE U TJEDNU RESTORANA OD 06.03. DO 15.03. S RUČKOM I VECEROM!
Svake subote tijekom cijele godine, vaš će boravak uljepšati tamburaški sastav “Svirci “