Kreću edukativne radionice za osnaživanje stručnjaka

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt “Brzi start!” u okviru kojeg će se održati edukacijski ciklus od 8 radionica za stručnjake i članove organizacija civilnog društva i partnerske organizacije za socijalno uključivanje mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju.

Projekt je pokrenut u sklopu operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala” 2007. – 2013. za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda, ugovarajuće tijelo Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, od 29. prosinca 2014. do 28. prosinca 2015. godine. Ukupna vrijednost projekta je 199.884,00 kuna.

Edukacija započinje u četvrtak 19. ožujka 2015. godine na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec. Cilj edukacije je osnaživanje stručnjaka za usvajanje konkretnih vještina za pružanje preventivnih i interventnih mjera u svrhu smanjivanja socijalne isključenosti i poticanja na zapošljavanje mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju.

Edukacijski ciklus održat će se u dva modula, a izvoditelj radionica je Udruga Igra iz Zagreba. Više informacija o provedbi radionica i prijavni obrazac možete pronaći na web stranicama Udruge tjelesnih invalida Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije