Vatrogasci iz Čehovca održali godišnju skupštinu

U subotu, 21. veljače, svoju godišnju skupštinu, osamdeset i četvrtu po redu, održalo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Čehovec. Skupština je održana u prostorijama Društvenog doma Čehovec, a istoj su uz vatrogasace iz Čehovca nazočili su zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Čehovec Marko Jeđud, predstavnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije i predstavnik Vatrogasne zajednice Grada Preloga Josip Posavec, kum zastave i predstavnik NK ČSK – a iz Čehovca Dragutin Švenda, predsjednik Udruge mladih Čehovec Tomica Purić te predstavnici vatrogasnih društava iz Cirkovljana, Svetog Jurja u Trnju, Draškovca, Čukovca, Gornjeg Jesenja, Oporovca i Preloga, javlja Prelog.hr.

Izvješće Upravnog odbora i zapovjednika društva podnio je sadašnji predsjednik DVD-a Čehovec Mario Vrbanec, koji je izvjestio o svim aktivnostima društva u prošloj godini. Financijsko izvješće podnio je blagajnik Matija Strahija, a izvješće Nadzornog odbora Josip Kuhanec. Prijedlog i program rada za ovu godinu kao i novi financijski plan iznio je Velimir Švenda. Usvojen je i novi Statut društva gdje je izglasan likvidator društva u naredne dvije godine, Josip Kuhanec.

Na skupštini su dodjeljene i diplome za zvanje Vatrogasac i Vatrogasac I. klase. Diplome je primilo četrnaest članova društva. Spomenicu za 30 godina rada u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Čehovec primili su Stjepan Rep i Josip Lisjak. Primljeni su i novi članovi društva Matija Kuhanec, Kristina Vrbanec i Mladen Kivač. Skupština je završila prigodnim druženjem domaćina i njihovih gostiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije