Gemius: eMedjimurje peti mjesec za redom najjači portal SZ HR

Rezultati gemiusAudience istraživanja svaki mjesec iznova potvrđuju snagu međimurskog internet portala eMedjimurje.hr. Novi podaci, za siječanj 2015. godine, ponovno nam pokazuju da je eMedjimurje.hr i dalje najjači lokalni portal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i to već peti mjesec za redom!

Naš i vaš portal se u prosincu pozicionirao na 67. mjestu prema dosegu (Reach). Po pojedinačnim posjetama je također na 67. mjestu (Visitors/Real Visits), po ukupnim posjetama pozicioniran je na visokom 38. mjestu (Visits), a po otvaranju stranica (Page Views) je na 37. mjestu u cijeloj Hrvatskoj!

Gemius mjeri četiri stavke – doseg, posjetitelji (stvarni korisnici), posjete i prikazi stranica. Portal eMedjimurje prednjači ispred svih uključenih portala koji sudjeluju u istraživanju, a djeluju lokalno na području sjeverozapadne Hrvatske.

Kompletnu Gemius listu možete pogledati klikom ovdje (doseg).

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr vodeći je i u društvenim mrežama s preko 33 tisuće Facebook fanova te više od 1800 Twitter followera.

Hvala svim čitateljima i onima koji sudjeluju u stvaranju sadržaja!

Lokalni portali u SZ Hrvatskoj koji sudjeluju u Gemius istraživanju (stvarni korisnici)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije