Prilika za rock bendove: Prijavite se za 1. Keep Rockin’ Festival

Rock Club Baza Dvojka Ivanec bit će domaćin 1. Keep Rockin’ Festivala Ivanec 2015 koji će se održavati tijekom veljače i ožujka u jednom od najpoznatijih okupljalištu rock fanova sjeverozapadne Hrvatske.

1. Keep Rockin’ Festival 2015. je projekt čiji je primarni cilj promocija mladih rock bendova, a jedini uvjet za prijavu i sudjelovanje im je da imaju komponirane i snimljene minimalno dvije autorske pjesme. Koncerti će se održavati petkom navečer tijekom veljače i ožujka 2015. godine u Rock Clubu Baza Dvojka u Ivancu, a početak festivala bit će u 27. veljače.

Planirane su četiri izlučne večeri, ovisno o broju bendova koji se prijave, no s obzirom na pojačani interes i prije službene objave-poziva, moguće je da ih bude i više, te da se koncerti održavaju i subotama. Svake večeri nastupaju po tri banda sa setom trajanja oko jednog sata, koji mora uključivati barem dvije autorske pjesme.

U izboru najboljeg benda sudjeluju tri člana komisije, po jedan glazbenik, glazbeni novinar i ton majstor, koji će među svima koji će se predstaviti odabrati tri finalista za završnu večer. Pobjednik završne večeri osvojit će vrijedne nagrade, a uz glavne, bit će i drugih nagrada, kako za posjetitelje, tako i za bendove.

Raspored koncerata bit će objavljivan najkasnije tjedan dana prije nastupa i bendovi koji će biti odabrani, bit će o svojim nastupima pravovremeno obaviješteni. Klub-prostor u kojem se nastupa opremljen je sa osnovnim kompletom bubnjeva, bas pojačalom, pjevačkim razglasom, te sa mikrofonima i stalcima, ovisno o potrebama benda. Ulaz na sve koncerte bit će besplatan.

Svoje prijave, koje trebaju sadržavati kontakt, kratku biografiju, noviju fotografiju i dvije pjesme u MP3 formatu, bendovi trebaju slati zaključno sa 20. veljače na email: damir.mavrek@gmail.com ili na Facebook stranicu Baza Dvojka. Na istim se kontaktima mogu dobiti opširnije informacije o festivalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije