Umjesto sivila sunce: Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Prema prognozi Crometea u petak nas očekuje stabilno i suho pod utjecajem anticiklone. Vjetar će biti slab, a tijekom dana u većini se mjesta očekuju sunčana razdoblja. Jutarnja temperatura zraka kretala se od -7 do -2°C, a najviša dnevna bit će uglavnom od 3 do 7°C, ovisno o količini sunca.

Biometeorološka situacija će biti većinom povoljna pa će meteoropatima i kroničnim bolesnicima odgovarati ovakvi vremenski uvjeti. U subotu bi trebalo biti stabilno i suho pod utjecajem anticiklone. Jutro će biti hladno uz mraz, a danju ugodno. Dodajmo da je u jutarnjim satima mjestimice moguća magla ili niska naoblaka koja se može i dulje zadržati.

Jutarnja temperatura zraka većinom od -6 do -1°C, a najviša dnevna uglavnom od 3 do 9°C, ovisno o količini sunca. Biometeorološka situacija će biti većinom povoljna pa će meteoropatima i kroničnim bolesnicima odgovarati ovakvi vremenski uvjeti.

U nedjelju u nizinskim predjelima većinom suho uz sunčana razdoblja, ujutro uz moguću maglu. Jutarnja temperatura od -5 do 0°C pa je mjestimice moguća poledica, a tijekom dana uglavnom od 4 do 9 Celzijevih stupnjeva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije